Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft odrazu się wyłacza.

Dawcioskol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pirackiego minecrafta, gdy włączam go to naciskam 'enter game' i w sek wyłącza się minecraft, czyli odrazu. Nie wiem co z tym moge zrobic :(. A na pulpit wylatuje mi txt "hs_err_pid2924".

A i jeszcze 1 na temat javy, ona mi też nie działa mimo, że ją MAM, znaczy strony co potrzebuję Javy nie działają mi też :(, wiec sam już nie wiem. Minecraft to bardzo fajna gra, a to jest mój sposób na nudę. Jeśli ktoś wie jak to naprawić, dam plusika :). Pozdrawiam :(.

Opublikowano

forum nie popiera piractwa ale ja mam to w ****(to nie jest obraza tylko moja wypowiedz,oraz nie bierzcie tego do siebie :D) poniewaz forum nie popiera ale ja nie musze potepiac ;p

co do twojego problemu musialbym znac parametry systemu,mozliwe ze sciagasz jave nie na twoja wersje to sie zdarza,czyli jesli masz system 32bit to ściągasz na 32bit,a jeśli 64bit to na 64bit,lecz tu niekiedy trzeba obydwie wersje...,pamietaj jesli masz win 7 to sciagaj jave 7 :)

Teraz moze ktos napisac ze pisze glupoty i sie nie znam,ale mi pomoglo to +aktualizacja sterownikow :)

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Spróbuj też usunąć .minecraft

@altiruss Ja Mam Windows 8, a mi 7 działa ;D.

Jeśli Pomogłem, Daj Lubię to!

10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 125 150 175 200 250 300 350 400 450 500 Postów

i 0/100% ostrzeżeń!

Opublikowano

Zaktualizuj Javę. ;)

Mam zaktualizowaną na 7.21

forum nie popiera piractwa ale ja mam to w ****(to nie jest obraza tylko moja wypowiedz,oraz nie bierzcie tego do siebie :D) poniewaz forum nie popiera ale ja nie musze potepiac ;p

co do twojego problemu musialbym znac parametry systemu,mozliwe ze sciagasz jave nie na twoja wersje to sie zdarza,czyli jesli masz system 32bit to ściągasz na 32bit,a jeśli 64bit to na 64bit,lecz tu niekiedy trzeba obydwie wersje...,pamietaj jesli masz win 7 to sciagaj jave 7 :)

Teraz moze ktos napisac ze pisze glupoty i sie nie znam,ale mi pomoglo to +aktualizacja sterownikow :)

Moje parametry kompa: AMD athlon 64X2 Dual core processor 5200+ 2.69 GHz 1.50 RAM. Wiem, że słabiutki komp, ale przedtem działał minecraft, jak sciągnąlem jave 7.21 to też nie chce działać :(. Nie wiem jaką javę mam pobrać jeśli pomożesz łap + :). PS Windows'a mam XP 98

Opublikowano

:wojtek858

Komunikat błędu znajdziemy w powstałym w trakcie uruchamiania MC pliku hs_err_pid(xxx).log.

Ten konkretny błąd "#Problematic frame: atioglxx.dll lub nvoglnt.dll" dotyczy sterowników graficznych. Zreinstaluj je:

dla NVidia (np. GeForce):

http://www.nvidia.pl...ex.aspx?lang=pl

dla ATI/AMD (Radeon):

http://support.amd.c...ages/index.aspx

Jeśli to nie pomoże, użyj niestandardowych sterowników OMEGA (wcześniej USUWAJĄC oryginalne):

http://www.omegadriv...id=53&Itemid=53

znalazlem to w google, moze to pomoze ;)

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

A może trzeba zainstalować jave która odpowiada mojemu komputerowi?? Bo z tego co widzę, to 7.21 raczej mi nie pomoże.

Mógł by mi ktoś napisać jaką javę mam zainstalować?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...